Expoziție inedită de pictură și ceramică la EM Art Gallery din Deva

Cea mai cochetă galerie de artă din centrul istoric al Devei, EM Art Gallery din Deva, va fi gazda unei expoziții inedite de pictură și ceramică, deschisă publicului în perioada 18.05-08.06.2019. Vernisajul expoziției va avea loc, sâmbătă, 18.05.2019, începând cu ora 17:00. Invitați vor fi doi artiști deosebiți, membrii ai UNAP din România, pictorița Rodica TOTH POIATĂ și artistul plastic, prof. Grigore ROIBU.

Iubitorii de artă pot admira lucrările de pictură expuse pe simezele galeriei sub denumirea de ”EFEMERIDE” ale artistei Rodica TOTH POIATĂ, care invită publicul să descopere linia și forma umană conturată cu pensula, prin ochii artistei.

Lucrările artistei au fost apreciate și distinse cu multe premii, atât în țară cât și în străinătate.

Rodica TOTH POIATĂ a fost extrem de încântată de invitația lansată de pictorul Mircea Popițiu, gazda galeriei de artă EM Art Gallery, căruia îi mărturisește că: ”E o reală plăcere să expun în orașul copilărie mele”.

Al doilea expozant este hunedoreanul, prof. Grigore ROIBU, artist de excepție, cunoscut publicului hunedorean și nu numai, prin lucrările sale din domeniul ceramicii, picturii și fotografiei, distins cu premii naționale și internaționale, membru fondator și președinte al Asociației Artiștilor Fotografi Hunedoreni. Artistul Grigore Roibu, expune la EM Art Gallery o selecție de ceramică, intitulată ”ÎNSEMNE”.

”Este o expoziție care îmi împlinește un scop, pe lângă acuarelă și pictură, voi aduce exponate din ceramică, un efort în plus care dă o amploare evenimentului și încerc să aduc în atenția iubitorilor de artă și frumos, artiști de calitate, diferite curente și genuri artistice, atât din țară cât și de peste hotare” afirmă gazda galeriei, artistul Mircea Popițiu.

Ca o noutate, este prezența prof. univ. dr. Elena Abrundan, specialist în comunicare vizuală de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, care va împărtăși publicului participant la vernisaj, conceptul lucrărilor expuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.