Femeie reţinută pentru profanare de cadavre după ce şi-a abandonat mama moartă într-o pădure

O femeie din Lugoj, judeţul Timiş, de 53 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-a abandonat mama decedată, într-o pădure, deoarece nu avea bani de înmormântare.

Potrivit poliţiştilor, totul a avut loc în luna martie. Femeia de 53 de ani şi-a dus atunci mama de 86 de ani, care decedase acasă, cu ajutorul unui cărucior, într-o pădure. Rudele au anunţat poliţia că nu mai pot lua legătura cu bătrâna, iar poliţiştii au deschis o anchetă. Aşa au aflat că femeia decedase, iar fiica a abandodnat cadavrul acesteia în pădure.

Fiica bătrânei moarte le-a spus poliţiştilor că s-a văzut nevoită să îşi ducă mama moartă în pădure, deoarece nu avea bani pentru înmormântare.

Poliţiştii s-au dus la zona indicată de femeie, în pădure, iar acolo au găsit mai multe oase, un craniu şi câteva bucăţi din căruciorul cu care bătrâna decedată fusese transportată.

Toate bucăţile de oase au fost ridicate de criminalişti şi trimise la laborator pentru teste amănunţite. De asemenea au fost ridicate mai multe probe ADN.

Fiica femeii decedate a fost reţinută pentru 24 de ore pentru profanare de cadavre.

 

news.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.