Fetița de 7 ani, dispărută acum o săptămână din Petroșani, a fost găsită

Final fericit în cazul fetiţei din Petroşani care a dispărut de la domiciliu în data de 01.11.2018. Poliţiştii au reuşit depistarea acesteia şi a bărbatului cu care a plecat din faţa blocului din Petroşani, în care locuieşte. Cei doi au fost găsiţi într-un cămin dezafectat din municipiul Vulcan şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Petroşani, pentru audieri.

În cursul nopții, în urma activităților investigative si de căutare, polițiștii au găsit fetița de 7 ani, dispărută in data de 01.11.ac, din Petroșani. Aceasta se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din fața blocului.

Din primele verificări se pare că fetița nu a fost victimizată în vreun fel. Aceasta a fost transportată la Spitalul din Petroşani, pentru evaluarea stării de sănătate, medicii confirmând faptul că minora nu a fost agresată de bărbat.

La activităţile de căutate (extinse pe raza mai multor localități ale Văii Jiului) au participat peste 50 de polițiști, jandarmi şi polițiști locali, sub coordonarea ofiţerilor Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara. Fetiţa se afla în urmărire națională din data de 05.11.2018, după ce, cu o zi în urmă, dispariţia sa a fost reclamată la Poliția Municipiului Petroșani de tatăl acesteia, aflat în municipiul Timișoara.

Totodată, a fost sesizată D.G.A.S.P.C. Hunedoara, pentru efectuarea unei anchete sociale proprii. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit ca urmare a sesizării din oficiu, cu privire la comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroșani.

În momentul de faţă, cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Petroșani, în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii infracțiunii.

Acţiunea a beneficiat de suportul Biroului de Analiză a Informaţiilor Hunedoara.

Începând cu ora 15.30, barbatul de 44 de ani care a plecat cu fetița din Petroșani a fost retinut pentru 24 ore pentru lipsire de libertate in mod ilegal.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *