„Un weekend ca în filme”, cu Filarmonica de Stat din Sibiu

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită duminică, 19 iunie 2022, în Parcul Municipal „Cetate” din Deva, la un spectacol extraordinar, pe toate gusturile și pentru toate generațiile, oferit de orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu.

 

Flori, fete sau băieți, filme, actori și cântăreți… poveștile de la Hollywood care ne-au colorat copilăria prind viață din nou, prin măiestria muzicienilor Filarmonicii de Stat Sibiu.

 

Publicul din Deva este invitat la un concert cu muzică de film, susținut de orchestra Filarmonicii din Sibiu, sub bagheta dirijorului Cristian Lupeș. Acest eveniment muzical se adresează tuturor generațiilor. Piesele din „Avengers”, „Game of Thrones”, „How to Train Your Dragon” sau „Avatar” îi vor entuziasma pe cei mai tineri, în timp ce părinții lor vor fi cu siguranță, încântați de „Frumoasa și Bestia” sau „Jurassic Park”, iar pentru cei cu ghiocei la tâmple, orchestra sibiană a pregătit ilustrații muzicale din îndrăgitele seriale „Dallas” și „Tânăr și neliniștit”.

«Atlantis», «Cei șapte magnifici» sau «Final Fantasy» sunt alte câteva titluri celebre de pe marele ecran pe care ne-am propus să le readucem din memoria afectivă și astfel să petrecem împreună cu publicul nostru, câteva seri de vară pline de farmec și voie bună”, a spus dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

 

Intrarea la eveniment este liberă!

 

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *