Final neașteptat, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112

Persoană identificată de poliţiştii hunedoreni, în urma unor verificări efectuate pe raza a două judeţe. Poliţiştii au intervenit în urma unui apel la numărul de urgenţă 112 prin care se semnala că persoana în cauză este posibil să fi decedat în apartament, fiind cunoscută cu afecţiuni medicale.

În data de 06.08.2019, în jurul orei 11:30, Poliţia Municipiului Lupeni a  fost sesizată prin Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba-Iulia, care a reclamat faptul că a apelat-o telefonic în repetate rânduri pe mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care domiciliază în municipiul Lupeni, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Apelantul a mai precizat că femeia suferă de mai multe afecțiuni medicale și a solicitat efectuarea de verificări la domiciliul acesteia, fiind îngrijorat cu privire la starea acesteia.

În urma sesizării, în cel mai scurt timp la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție și unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuința sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat  că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament,  în data de 31.07.2019, pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o „cunoștință” din municipiul Reșița, fără a putea oferi alte amănunte.

Poliţiştii au efectuat o serie de verificări la unitățile spitalicești din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriștilor.

În urma activităților desfășurate, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraș Severin, la locuința unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni pe o rețea de socializare (şi cu care urmează să se căsătorească).

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.