Formulare noi de bilete de trimitere/de internare pentru servicii medicale clinice și pentru investigații paraclinice

În Monitorul Oficial al României a fost publicat Ordinul nr. 456/842/2018 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 867/541/2011 privind aprobarea modelului unic al biletului de trimitere pentru servicii medicale clinice/ biletului de internare utilizat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate și a Instrucțiunilor privind utilizarea și modul de completare a biletului de trimitere pentru servicii medicale clinice/biletului de internare utilizat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

 

Totodată, a fost publicat Ordinul nr. 457/843/2018 pentru modificarea şi completarea <LLNK 12011   868 521251   0109>Ordinului ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 868/542/2011 privind aprobarea modelului unic al biletului de trimitere pentru investigaţii paraclinice utilizat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate şi a Instrucţiunilor privind utilizarea şi modul de completare a biletului de trimitere pentru investigaţii paraclinice utilizat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

 

Până la tipărirea noului formular de bilet de trimitere pentru servicii medicale clinice/bilet de internare, respectiv noului formular de biletul de trimitere pentru investigaţii paraclinice şi achiziţionarea acestora de către furnizorii de servicii medicale, se utilizează biletele de trimitere – formulare cu regim special, în formatul aprobat anterior intrării în vigoare a celor două ordine, până la epuizarea stocului existent, dar nu mai târziu de 30 iunie 2018 inclusiv.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *