FOTOGRAFIA ZILEI: Autoturisme îngropate de o viitură, la Zărnești

Două autoturisme au fost îngropate aproape în întregime de o viitură care a antrenat cantităţi mari de pietriş, produsă, duminică seară, în urma unei ploi torenţiale, în zona Fântânii lui Botorog, din localitatea Zărneşti, judeţul Braşov. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime iar maşinile au fost scoase de sub pietriș de către pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, duminică seară, două autoturisme au fost îngropate în proporţie de 80 la sută de o viitură produsă în urma ploii abundente şi care a antrenat cantităţi mari de pietriş, în zona Fântânii lui Botorog, din localitatea braşoveană Zărneşti.

În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov s-au deplasat în zonă pentru a evalua situaţia.

Potrivit aceleiaşi surse, în cursul zilei de luni, un echipaj a fost prezent în zona unde a avut loc incidentul pentru a asigura măsurile de protecţie în momentul în care maşinile erau scoase, lucru care s-a întâmplat în jurul orei 11.00.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *