Patru bărbați din județul Mehedinți au venit să fure mașini, în Deva

Polițiștii hunedoreni au reușit să prindă o grupare de hoți, din județul Mehedinți specializați în furtul de mașini. Ultima operațiune a indivizilor s-a petrecut în luna februarie, după ce o deveancă a sesizat poliția că nu și-a mai găsit mașina ce o parcase în apropierea casei.

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au identificat patru bărbaţi din judeţul Mehedinţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani, bănuiți de comiterea unor infracţiuni de furt de autoturisme.

Ultima infracţiune de acest gen a fost reclamată poliţiştilor la data de 08 februarie 2023, când Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din municipiul Deva cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul care era afla parcat, dar neasigurat, într-o parcare situată în municipiul Deva.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar la data de 08 mai 2023 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Deva, precum și patru mandate de aducere emise pe numele celor patru bărbaţi.

În urma administrării probatoriului, față de fiecare cei patru a fost luată măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale”, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Hunedoara.

Oamenii legii continuă cercetările deoarece sunt informații că s-au mai comis asemenea fapte și în alte localități. Până în prezent, au fost recuperate două autoturisme care au fost furate și transportate cu platforma de pe Calea Zarandului, din Deva, ulterior vândute de suspecți, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *