Furt de fier vechi cu automobilul

Un tânăr șofer din Vulcan a fost depistat de polițiștii aflați în misiune, transportând cu autoturismul materiale fieroase sustrase din  incinta Minei Paroșeni.

„În data de 15.06.2020, în jurul orei 19:30, poliţiştii aflaţi în misiune de patrulare au observat, pe o stradă din municipiul Vulcan (în curtea unui centru de colectare a fierului vechi), un autoturism care a mai fost depistat în trafic încărcat cu fier vechi sustras din incinta Minei Paroșeni.

În urma verificărilor, în interiorul autoturismului au fost găsite componente ce se folosesc în industria minieră (provenind din incinta Minei Paroșeni), iar în spatele autoturismului se mai aflau, descărcate, materiale și componente metalice care au fost cântărite până la sosirea echipajului de poliție (stabilindu-se că au greutatea de 1.140 kg.).

În cauză, poliţiştii vor efectua cercetări privind comiterea infracțiunii de furt calificat, atât faţă de conducătorul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Vulcan, cât şi faţă de cei doi pasageri, identificați la faţa locului (în vârstă de 28 şi de 41 de ani)”, potrivit biroului de presă din cadrul IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *