Cum a fost păgubit un timișorean de 50 de ani de două femei, din Călan

În data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 13:45, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 13:15, două femei i-au sustras o sumă de bani unui bărbat în vârstă de 50 ani, din judeţul Timiș.

Persoana vătămată le-a relatat poliţiştilor că ar fi mers împreună cu două femei pe DN66, la intrarea în localitatea Ruși, pentru a întreține relații sexuale, însă a constatat faptul că din portofelul pe care îl avea asupra sa  îi lipsesc 1.100 de lei și 200 de euro.

În urma verificărilor în teren, poliţiştii au identificat cele două femei, una în vârstă de 46 de ani şi alta de 30 ani, ambele din orașul Călan.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Orașului Hațeg pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bretea Română au luat măsura  sancționării contravenţionale a celor două femei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, republicată.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *