Furturi în lanț comise de un tânăr și un minor

În urma activităților întreprinse, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat, în cursul zilei de ieri, două persoane (un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Deva şi un minor în vârstă de 15 ani, din judeţul Sibiu), bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

În urma probatoriului, poliţiştii au stabilit că cei doi, în noaptea de 10/11.02.2020, au pătruns prin efracție într-o clădire de birouri aparţinând unei societăți comerciale din Deva, de unde au sustras aproximativ 200 de lei, dintr-un dulap.

De asemenea, în perioada 21-23.02.2020, au pătruns (prin forarea ușii de acces) într-un imobil din localitatea Sântuhalm, de unde au sustras un calculator cu monitor şi alte aparate electronice.

În cauză, față de tânărul de 24 de ani poliţiştii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive prevăzute de lege.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.