Geoagiu: O minoră a fost … furată

La data de 02.08.2020, în jurul orei  01:00, dispecerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a fost sesizat cu privire la faptul că o minoră din  orașul Geoagiu, a fost „furată”.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, care a identificat apelanta 112 (care se afla sub influența alcoolului și din cauza acestui fapt, prezenta deficiențe în exprimare) şi a demarat cercetări, stabilind că victima infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal este o minoră în vârstă de 15 ani, iar prezumtivul autor este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Geoagiu, cu care minora ar fi avut o relație de concubinaj.

În urma extinderii activităţilor investigative şi de căutare pe raza localităţii,  poliţiştii au depistat, în zona unei stații de autobuz din orașul Geoagiu, tânărul în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe jos spre cartierul Muzicanților și o ducea în spate pe minora de 15 ani.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Stațiunii Geoagiu în vederea continuării cercetărilor. Minora, care nu prezintă urme de leziuni vizibile, a declarat  că nu a fost agresată fizic de tânăr și nici nu a întreținut raporturi sexuale cu acesta.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, şi au  luat măsura preventiva a reținerii, pe o durata de 24 ore, faţă de tânăr. Acesta urmează să fie prezenta magistraţilor Judecătoriei Orăştie, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

IPJ Hunedora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.