Gest de omenie. Un frizer tunde gratis persoanele vulnerabile

Odată redeschise saloanele de înfrumusețare acestea au fost luate cu asalt. Spre exemplu, la frizeriile din Valea Jiului se lucrează la intens, însă, cu respectarea reglementărilor în vigoare pe perioada stării de alertă. Un frizer din Petroșani s-a gândit la semenii care nu au posibilitatea de a ajunge la coafor. Bogdan Pante vrea să îi tundă pe rezidenții din centrele de bătrâni sau alte instituții de acest gen. Va face acest lucru în mod voluntar, fără a percepe niciun tarif pentru munca prestată.

”Sunt conștient că în această perioadă, în care a existat această “stare de urgență“ , foarte multe persoane nu au reușit să aibă contact cu un frizer, deci în realitate părul acestora este mare sau foarte mare! Iar acum, în perioada de alertă, la fel tot aceste persoane nu au posibilatea de a merge la frizer din cauza programărilor deja făcute sau diferite probleme. De aceea, mă ofer voluntar ca în fiecare duminică, până la sfârșitul stării de alertă, de la ora 16:00 la 19:00, să tund persoane GRATUIT, care fac parte sau mai bine spus sunt în custodia acestor incinte – azil de bătrâni, centru de asistență socială, centru de copii cu dizabilități, spital, oameni fără posibilități”, spune Bogdan Pante.

Gestul lui Bogdan a fost apreciat de toți cei care au aflat de acțiunea sa. Imediat, oamenii au venit cu astfel de propuneri.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *