GUVERNUL SILEI: Cu calm ticălos, politicienii români se desprind definitiv de cetățean și-și văd de averile lor

Odată cu zorii întunecați ai unei guvernări de coșmar PSD-PNL, România se pregătește de o desprindere definitivă între cetățean și clasa politică. Cetățeanul român a fost, din nou, înșelat mizerabil de politicieni. Iar cetățeanul cinstit va refuza să mai voteze.

 

Nu mai este vorba, în acest moment, de cât de rău și-a distrus viitorul PNL și cum și-a bătut joc de propriii-i membri și simpatizanți, cât de golănește se strecoară în vârful puterii PSD, cât de deplasați politic au fost liderii USR care au fost catalizator bezmetic pentru criza din ultimele luni sau cât de sinistră e demagogia AUR. Nu.

Acum este vorba despre o ultimă lovitură aplicată electoratului român, cetățeanului onest și implicat căruia i s-au spulberat toate speranțele ca România să devină un stat democratic cu o clasă politică decentă. PNL și PSD au reconfirmat apartenența la aceeași ideologie: scopul scuză mijloacele iar electoratul e doar gloată decerebrată.

 

În condițiile în care încrederea în clasa politică oricum era în marja de avarie, limbajul ticălos și nesimțit al politicienilor români, cu supramăsură al celor liberali și social-democrați, distruge complet legătura între cei care guvernează și dau legi în România și cei obligați să accepte deciziile acestor mincinoși fără onoare.

Și liderii PSD, și liderii PNL au reconfirmat că politica românească e doar o chestiune de gașcă infracțională, de corupție generalizată și putere obținută prin manipulare cinică.

Priviți calmul ticălos cu care pesediștii și peneliștii se pupă-n fund unii pe alții, regăsindu-și „convergențe” și „interese comune”, în condițiile în care până ieri erau dușmani de moarte și se porcăiau grobian oriunde aveau ocazia, precum cele mai sinistre mahalagioace din periferii.

Priviți calmul ticălos cu care un Florin Cîțu avertiza cu puțin timp în urmă că „PNL nu poate avea altă propunere de premier (în guvern liberalo-pesedist, n.n.) decât președintele partidului”, adică el însuși. Iar asta arată, limpede, de ce preferă liderii PNL combinația mortală și împotriva firii cu PSD: pentru că doar PSD ar accepta, pentru o plată grasă și loc la festinul PNRR, mizeria asta de a repune generatorul crizei din nou în fruntea bucatelor.

Priviți calmul ticălos cu care lideri social-democrați explică cum vor salva ei țara prin umplerea cu activiști a apartamentele puterii, de unde vor începe să dea de pomană pre-electoral, indiferent în ce fundătură se duce economia românească.

Niciun om întreg, inteligent și informat, nu am întâlnit zilele acestea altfel decât scârbit definitiv de clasa politică românească în integralitatea ei. Nu cunosc niciun om întreg, inteligent și informat, care să-și mai dorească să meargă la vot în România, vreodată.

Așadar, cine va forma electoratul în 2024? Cred că e ușor de intuit. Cum va fi România după 2024? Un spațiu interzis oamenilor cinstiți. Care sunt modelele de succes pentru tinerii României care vor să rămână acasă? Tocmai membrii acestei găști lacome, acești obsedați de putere pe care nici boala, nici moartea, nici sărăcia și disperarea cetățenilor nu-i face oameni.

PSD, PNL, USR, AUR ați reușit acolo unde comunismul a eșuat: oamenii întregi, informați și inteligenți, nu vor mai vota.

 

Credit foto: digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.