HAI LA VOT! Nu stați acasă, demonstrați că vă pasă!

Prezența la vot astăzi, la alegerile locale, este cea mai simplă și clară dovadă a participării noastre la viața comunității, e dovada faptului că suntem cetățeni cărora le pasă. Pentru că avem nevoie de conducători inteligenți, educați și cu experiență pe toate palierele administrației publice locale, în toate municipiile, orașele și comunele hunedorene.

Avem nevoie de un președinte al Consiliului Județean Hunedoara care să înțeleagă nevoile județului, prioritățile de dezvoltare, cum pot fi gestionați gospodărește banii și, mai ales, cum pot fi aduse în județ fonduri europene și investiții importante.

Avem nevoie de o echipă puternică de consilieri județeni, oameni care să susțină proiecte serioase de dezvoltare.

Avem nevoie de primari harnici și dedicați, de oameni gospodari în fruntea localităților, dar și de consilii locale formate din oameni de același calibru.

Lipsa de la votul de astăzi este, nu-i putem spune altfel, lipsă de responsabilitate. Este, în aceeași măsură, lipsă de respect față de generații de luptători pentru democrație care s-au sacrificat pentru ca noi să avem, acum, acest drept de a vota liber pe cine credem de cuviință, pe cine credem demn să conducă destinele localităților.

Să mergem la vot cu toții, să demonstrăm că voința noastră este exprimată și să dăm o șansă unui viitor cu administrație publică în care am ales oameni competenți, oameni dornici să muncească în folosul comunității.

Nu stați acasă, demonstrați că vă pasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.