Eleonora-Carmen Hărău: Încă un pas spre DICTATURĂ

Eleonora-Carmen HĂRĂU, senator PNL:

“Cei mai mulți bărbați pe care îi cunosc s-ar simți distruși dacă nu și-ar mai găsi, în această dimineață, mașina din parcare.

Cele mai multe femei pe care le cunosc ar fi devastate în această dimineață fiindcă au descoperit urme de ruj pe gulerul cămășii partenerului.

Și aproape niciun bărbat, și nicio femeie dintre cei de mai sus nu au avut nicio tresărire pentru că ieri, în urma unei “ievaluări” demne de tribunalele din România anilor 50, procurorul general a fost revocat!

Este în firea noastră, a oamenilor, să alocăm energie pentru ceea ce ne atinge numaidecât “pielea”, chiar dacă este vorba de fleacuri. Rele cu mult mai grave ne par mai la distanță și ne gândim că n-o fi dracul atât de negru și las’ că mai vedem noi…!

Așa au gândit și mare parte dintre români, în anii 40, înainte ca elitele lor să umple pușcăriile și balamucul!
Oameni buni, DICTATURA nu este lucru’ de joacă! Pas cu pas s-a creat posibilitatea să scape de brațul lung al justiției vinovații. Fenomenul pereche este acela prin care pot fi condamnați nevinovații.

Iar DICTATURA va decima, în cele din urmă, (dar nu neapărat la urmă!) până și pe cei care au ajutat-o să se instaleze!

Ce libertate de exprimare?! Ce alegeri libere?! Ce pluripartitism? Ce liberă circulație în lume?! Marș în cușcă, române, la traiul cenușiu pe care l-ai dus înainte de 89! Și nu uita: cine mișcă, mișcă-n brișcă!

Să ne apere Bunul Dumnezeu, căci dacă ne bazăm pe Europa, s-ar putea să avem decepția pe care au avut-o cei care-i așteptau pe americani în vremea instalării comunismului. Și cum credeți că va putea Europa să ne apere pe noi, de noi înșine?!”

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *