Trei bărbați prinși în flagrant și urmăriți în trafic

În  data de 15 iunie 2022, în jurul orei 21:30, poliţiştii au depistat în flagrant trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, din municipiul Vulcan, cu privire la  care au stabilit că au pătruns într-o clădire ce aparține unei societăţi comerciale din comuna Baru, de unde au sustras mai multe cabluri metalice din cupru, componente, subansamble electrice și o carcasă metalică cu bobină.

Imediat după comiterea faptei, cei trei au părăsit incinta societății cu o autoutilitară, deplasându-se în direcția Baru-Petroșani, însă au fost urmăriți în trafic și opriți de poliţişti în localitatea Crivadia. În urma controlului, în autoutilitară au fost găsite bunurile sustrase, iar  cei trei  au fost conduși la sediul Secției de Poliției Rurală Baru, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faţă de cei trei fiind luată măsura preventivă a reţinerii. Bărbaţii au fost  depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *