Hoți de telefoane reținuți de polițiști. Unul dintre ei a recurs la violență, chiar în casa scării

Deva. Persoane bănuite de comiterea unor fapte de natură penală, identificate şi reţinute de poliţişti

 

La data de 16 mai 2022, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un cadru medical cu privire la faptul că, în jurul orei 08.00, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil (lăsat nesupravegheat) dintr-un birou al unui centru medical din  Deva.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat reclamate.

Acesta este un bărbat de 35 de ani, din municipiul Deva, faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă  a reținerii, pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

La data de 25 mai 2022, în jurul orei 05:00, la sediul Poliției Municipiului Deva s-a prezentat un tânăr care a reclamat faptul că, în cursul nopții de 24/25.05.2022, în jurul orei 01:00, în timp ce se afla în scara unui bloc de locuinţe din municipiul Deva, un tânăr de 19 ani,  din comuna Hărău, i-a luat telefonul mobil, iar când proprietarul a solicitat să i-l restituie, acesta l-a amenințat cu acte de violență, cu scopul de a păstra bunul sustras.

În cauză, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au întocmit dosar de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată şi  au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 de ore, față de cel bănuit de comiterea infracţiunii reclamate.

Tânărul de 19 ani a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.