HUNEDOARA NOUĂ – „Hunedoara Digitală”

Hunedoara trebuie să intre în era digitală, în era în care este absolut necesară și obligatorie facilitarea accesului la documente și informații, și asta fie că vorbim despre administrație și proceduri administrative, infrastructură sau despre atragerea turiștilor. Tranziția digitală tebuie să aducă beneficii întregii societăți, punându-i pe oameni pe primul plan și deschizând noi oportunități pentru județul Hunedoara.

Ca atare, proiectele noastre, ale Alianței PNL – UDMR – PNȚCD, cu sprijinul USR+, sunt programe certe și viabile care pot și vor fi implementate de echipa noastră. Suntem oameni cu viziune, deschiși spre viitor, spre un viitor care implică și aplicarea de noi tehnologii ale informației și ale comunicațiilor. Sunt tehnologii care au efecte semnificative în aproape toate domeniile economiei, conducând pas cu pas la progres. Este un aspect la care, din păcate, județul Hunedoara suferă după patru ani de conducere PSD a Consiliului Județean Hunedoara, o echipă ce s-a dovedit a fi fără viziune, o echipă ancorată în trecut, care nu a știut și nu a putut să vină în sprijinul OMULUI – elementul pe care trebuie să fie centrată administrația.

Noi venim în fața dumneavoastră cu o promisiune fermă: Hunedoara va fi primul județ din România care nu va solicita copii după documente eliberate de Consiliul Județean. Ne dorim debirocratizarea, astfel că absolut toate formularele vor fi disponibile online. Extrem de important: am gândit proiectul ONE STOP SHOP, adică o singură vizită la Consiliul Județean pentru a rezolva o problemă. Timpul dumneavoastră este prețios, iar noi vom fi acolo ÎN SLUJBA dumneavoastră și PENTRU dumneavoastră!

De asemenea, am gândit un TUR VIRTUAL al principalelor atracții turistice din județul nostru. Avem un județ cu foarte multe obiective turistice care pot constitui tot atâtea argumente pentru atragerea turiștilor aici, în Hunedoara, dar acest lucru implică PROMOVAREA lor. Prin acest proiect lansăm o invitație virtuală tuturor celor care vor să se bucure de natură și de istorie, în care județul Hunedoara este atât de bogat.

Totodată, am gândit un Proiect-pilot prin care DJ 687 Sântuhalm – Simeria să devină primul drum județean din România cu sistem inteligent de monitorizare a traficului, un sistem de monitorizare video a vitezei medii de deplasare. Obiectivul acestui proiect este să ajungem la zero accidente cu victime, iar termenul de implementare este 2022.

Planurile noastre în acest domeniu nu se opresc aici. Am gândit un system de tip e-ticketing pentru toate rutele județene de transport în comun, dar și un HDBluePass, adică un sistem de tichet electronic de acces la toate obiectivele turistice din Hunedoara, prin aplicație/card. Iar acest lucru include și transportul gratuit între obiective.

Planurile noastre, ale Alianței PNL – UDMR – PNȚCD, cu sprijinul USR+, sunt pentru prezent, dar și pentru viitor. Echipa noastră de profesioniști de la Consiliul Județean Hunedoara va fi permanent în slujba cetățeanului, iar proiectele dezvoltate și implementate sunt pentru dumneavoastră. Tehnologia digitală a pătruns deja în viața noastră, iar scopul strategiei digitale gândite de noi este ca această transformare să fie în avantajul oamenilor.

Vă mulțumim pentru încredere! Împreună cu dumneavoastră putem construi HUNEDOARA NOUĂ!

 

Adrian Nicolae David,

Prim-vicepreședinte PNL Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.