HUNEDOARA SE LEAPĂDĂ DE UMBRELE COMUNISTE: Adrian David și alianța de dreapta în jurul PNL îI trimit pe pesedistul Laurențiu Nistor la tomberonul istoriei

Județul Hunedoara se scutură de domnia pesedistului Laurențiu Nistor și a celor care au mai rămas să-i hrănească orgoliul și nebunia ultimelor ieșiri publice. Liberalul Adrian David, alături de alianța de dreapta formată în jurul PNL – cu USR, PLUS, UDMR, PNȚCD și Forumul Democrat al Germanilor – sunt cei pe care cetățenii îi vor la cârma județului Hunedoara, un județ ținut de pesediștii lui Nistor în subdezvoltare, departe de civilizație.

Asta arată și ultimul sondaj de opinie, referitor la alegerile locale din 27 septembrie, devenit public, asta arată și estimările analiștilor politici, asta arată și mulțimea în creștere de voci ale cetățenilor.

Laurențiu Nistor, politicianul disperat care, mai nou, își blestemă adversarii politici în direct, la TV, s-a îngropat politic în anul de grație 2020, vârând în groapă și parte din propria organizație de partid PSD. Un act sinucigaș al liderului PSD Hunedoara, dictat de orgoliu și neputință, dar o mare ușurare, se pare, pentru județul Hunedoara, care scapă de „blestemul singurului județ roșu din Transilvania”, o mare ușurare pentru hunedoreni.

Rezultatele unui sondaj de ultimă oră, primit la redacție, realizat pe un eșantion de peste 1000 de persoane din întreg județul, arată cât de adânc a săpat această groapă politică liderul PSD Hunedoara, păpușar al celei mai proaste administrații județene din ultimii 30 de ani.

Aproape 17 procente are Laurențiu Nistor în urma primului plasat în competiția pentru postul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, candidatul Alianței PNL-UDMR-PNȚCD, susținut și de USR, PLUS și Forumul Democrat al Germanilor.

Iar lista PSD Hunedoara pentru Consiliul Județean e și aceea deja cu vreo 7 procente în urma alianței de dreapta concentrată în jurul PNL.

Iată, în detaliu, rezultatele răspunsurilor hunedorenilor la cele două întrebări legate de candidaturile pentru viitoarea structură de conducere a Consiliului Județean Hunedoara.

La alegerile pentru PREŞEDINTE al Consiliului Județean Hunedoara, în 27 septembrie, cu cine veți vota?
  1. Adrian Nicolae David – PNL – UDMR – PNȚ-CD, sprijinit de USR, PLUS și Forumul Democrat al Germanilor = 39,2%

  2. Iulian Dacian Ciodaru – Pro România = 7%

  3. Romi Cărmăzan – Partidul României Europene = 1,8%

  4. Mircea Ioan Moloț – ALDE = 7,5%

  5. Daniel Constantin Muntean – PER = 3%

  6. Robert Eugen Muzsic – PMP = 4,5%

  7. Laurențiu Nistor – PSD = 22,5%

  8. Cosmin Alin Roncioiu – AUR = 1,5%

  9. Paul Vasile Tomotaș – PPUsl = 2,5%

  10. INDECIŞI = 10,5%

La alegerile din 27 septembrie, pentru consilierii CONSILIULUI JUDEȚEAN HUNEDOARA, cu reprezentanții cărui partid veți vota?

1. ALIANŢA PNL, UDMR, PNŢCD = 32,4%

2. USR = 11%

3. PLUS = 2%

4. ALDE = 4,5%

5. PSD = 25,5%

6. PER = 2,2%

7. PMP = 3,5%

8. AUR = 1,5%

9. PPU sl = 2,4%

10. Pro România = 7,8%

11. Partidul României Europene = 1,1%

12. INDECIŞI = 6,1%

NOTĂ

Cercetarea sociologică a vizat populația adultă neinstituționalizată a județului, volumul eșantionului fiind de 1.070 de persoane, în perioada 1 – 10 septembrie 2020. Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 96%, este de +/- 3,3 %. Eșantionul a fost validat pe baza datelor oficiale ale Autorităţii Electorale Permanente pentru alegerile locale 2020, metoda culegerii datelor fiind cea a interviurilor telefonice (CATI) pe bază de chestionar standardizat, ponderarea datelor fiind asigurată de criteriile de ponderare: sex, zonă, vârstă si mărimea localității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *