Hunedoara: Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a înjunghiat o persoană în faţa unui club

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii hunedoreni după ce a înjunghiat o persoană în faţa unui club din Deva. Victima a avut nevoie de o lună de îngrijiri medicale, iar rănile suferite i-au pus viaţa în pericol.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
„În noaptea de 09/10.09.2022 inculpatul Ş.R.D. a purtat un cuţit asupra sa în timp ce se afla în interiorul unui club din municipiul Deva, după care, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, în jurul orelor 01:40, în timp ce se afla în faţa clubului respectiv, i-a aplicat persoanei vătămate S.D.C. lovituri de mare intensitate cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, în urma cărora aceasta a căzut la pământ, după care înjunghiat-o pe persoana vătămată de două ori în zona superioară a membrului inferior drept”, se arată în comunicat.
Sursa citată a menţionat că în urma agresiunii victima a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare aproximativ 30 de zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost trimis pentru soluţionare la Tribunalul Hunedoara.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.