Hunedoara: Urmărire ca în filme și focuri de armă pentru oprirea unui tânăr șofer

Polițiștii hunedoreni au încercat să oprească în trafic un autoturism ce circula pe strada Ion Creangă din municipiul Hunedoara. La vederea polițiștilor, șoferul autoturismului nu a oprit încercând să se sustragă de la efectuarea controlului. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnale acustico-luminoase din dotarea autospecialei, dar și de această dată șoferul a ignorat semnalele făcute de către oamenii legii. Drept urmare, polițiștii au folosit focuri de armă, pe plan vertical cât și în direcția mașinii. Abia atunci șoferul, un tânăr de 18 ani, a cedat și a oprit mașina la intrare în comuna Teliucul Inferior, fiind imobilizat de polițiști.  

”În data de 10.01.2020, în jurul orei 19:20, agenţii de poliţie ai Biroului Rutier Hunedoara au efectuat semnale de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Ion Creangă, din municipiul Hunedoara.

Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, astfel că agenţii de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pe timpul urmăririi, după efectuarea somărilor legale, echipajul de poliție a efectuat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția autoturismului (fără a rezulta victime, în urma folosirii armamentului din dotare).

La intrarea în comuna Teliucu Inferior, conducătorul autoturismului a oprit maşina, acesta fiind imobilizat imediat de poliţişti şi condus la sediul subunităţii, pentru cercetări.

Poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Teliucu Inferior, nu posedă permis de conducere.

În urma probatoriului administrat, faţă de tânăr poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 11.01.2020, acesta a fost prezentat la magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.”- se arată în comunicatul de presă primit de la IPJ Hunedoara

Un comentariu la „Hunedoara: Urmărire ca în filme și focuri de armă pentru oprirea unui tânăr șofer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.