Un hunedorean și trei bihoreni au lăsat fără aproape 2000 de euro un brăilean

Un brăilean rămas fără circa 2000 de euro. Un hunedorean și trei bihoreni i-au sustras omului suma de 4409 lei și 700 de euro. Localnicul din comuna brăileană Gropeni a rămas fără economii după ce patru persoane necunoscute au înlocuit burlanele de la locuinţa bărbatului, iar la finalul lucrărilor aceştia nu s-au înţeles cu privire la contravaloarea serviciul prestat.

“În momentul în care au fost plătiți, unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, din județul Bihor, ar fi observat unde își ţinea proprietarul banii, ar fi intrat în urma sa şi i-ar fi sustras toţi banii, respectiv suma de 4.409 de lei şi 700 de euro”, arată IPJ Buzău.

După mai multe razii, au fost identificaţi cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, dintre care unul din județul Hunedoara și trei din județul Bihor. Aceştia au fost preluaţi de polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila și conduşi la sediu în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști și înapoiat persoanei păgubite, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *