Hunedoreancă, admisă la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București

O tânără hunedoreancă a fost admisă la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București. Este vorba de Denisa Anghel, originară din orașul Petrila. Absolventa Liceului Militar din Alba Iulia a fost admisă cu cea mai mare medie de admitere la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate

Cu media 9,81, absolventa Denisa Anghel a fost admisă prima la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București. Performanța obținută de Denisa demonstrează că succesul nu întârzie să apară după o pregătire intensă și constantă. Preocupată mereu de studiu, Denisa și-a atins până acum obiectivele stabilite.

„Nu voi nega niciodată faptul că am făcut din învățat o pasiune. Încă de mică auzeam clasicul „învață, că înveți pentru tine!” și simțeam că nu înțeleg în totalitate ceea ce înseamnă. Am învățat întâi din curiozitate, din dorința de a descifra mesajul din spatele unor cuvinte sau cifre. Întotdeauna mi-am dorit să fiu pregătită să înfrâng orice obstacol pentru a putea ajunge acolo unde-mi doresc. Pentru că învățatul nu este numai despre școală, ci și despre viață și modul nostru de a gândi. Hotărârea de a opta pentru specializarea Comunicații pentru apărare și securitate a fost una ce a venit treptat, dar sigur, fiind o hotărâre care s-a consolidat prin interesul pentru științele exacte. De asemenea, un rol cheie în vederea realizării acestei reușite l-au avut cadrele didactice și militare care mi-au îndrumat pașii pe tot parcursul vieții mele de elev militar”, a spus Denisa.

Cu nostalgie în suflet după anii de liceu și cu emoție în fața unui nou început, Denisa își dorește ca experiențele viitoare să fie măcar jumătate din cele petrecute în adolescență.

„Experiența din liceu a fost una de neuitat. Am cunoscut persoane extraordinare, persoane cu care am legat prietenii pe care nici timpul, nici nimic nu le mai poate desface. Îmi este greu știind că urmează un nou început, dar sper ca noile experiențe să fie măcar pe jumătate din cele petrecute în liceu. Sfârșitul liceului s-a apropiat cu pași repezi și mi-a adus în suflet un ultim moment cald alături de persoanele care au definit ceea ce înseamnă pentru mine liceul”, a încheiat Denisa.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.