I-au revocat ca să îi renumească în Consiliul de Administrație

Reprezentantul Ministerului Economiei a fost înlocuit cu un consilier local în Consiliul de Administrație de la Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului. Membrii Consiliului de Administrație ai Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului au fost revocați din funcții. Componența Consiliului de Administrație a fost refăcută, în mare parte, cu aceleași persoane, conform hotărârii Adunării Generale a Acționarilor. Există doar o schimbare. Radu Nicolae Chiurtu, angajat al Ministerului Economiei, a fost înlocuit cu Ionuț Eduard Nuică, fost candidat din partea ALDE la alegerile parlamentare din județul Vâlcea.

Articolul 1 al hotărârii prevedea revocarea membrilor Alina Luminița CAțan, Ileana Petre, Gheorghe Bobar, Radu Nicolae Chiurtu și Mihai Radu Sorin din calitatea de administrator provizoiu al Societății NAționale de Închideri Mine Valea Jiului, ca urmare “a expirării duratei mandatului acestora la data de 28.04.2018”.

AGA, adică reprezentantul statului român, a decis la articolul 2 “alegerea începând cu data de 29.04.2018 în calitate de administratori provizorii ai Consiliului de Administrație al SNIMVJ SA a: doamnelor Alina Luminița CAțan și Ileana Petre” și a “domnilor Gheorghe Bobar, Ionuț Eduard Nuică și Mihai Radu Sorin pe locurile rămase vacante ca urmare a revocării din calitatea de membrii provizorii ai Consiliului de Administrație”.

Mandatul noilor membri ai Consiliului de Administrație de la SNIM este de 4 luni.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *