Primăria Municipiului Deva a solicitat ENEL remedierea problemelor legate de întreruperea iluminatului public în mai multe zone din municipiu

Serviciul Unitatea Municipală pentru Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilităţi Publice din cadrul Primăriei Municipiului Deva a constatat, în urma unor verificări în teren, că pe mai multe străzi din oraș,  în noaptea de 18/19 septembrie 2022, nu funcţionează iluminatul public.

 

Primăria Municipiului Deva comunică faptul că iluminatul public pe străzile: Călugăreni, Coziei, Scoruș, Prunilor, Nucilor, Simion Bărnuțiu, Viilor, Livezilor, Merilor, Olarilor, Dumbrăviței, Aleea Minei, Aleea Patriei, Izvorului, Crângului, Aurel Vlaicu, Gheorghe Barițiu, Mărului, Mihai Eminescu, Sabin Drăgoi a fost întrerupt noaptea trecută din cauza unei avarii majore la rețeaua electrică. Mai multe cabluri de curent au fost rupte de vântul puternic.

 

Echipele ENEL împreună cu echipele operatorului de iluminat public stradal SC Euro Audit SRL au intervenit în remedierea defecțiunii și în această seară iluminatul public în zonele respective va fi din nou funcțional.

 

 

Biroul de presă al Municipiului Deva

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *