Imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi, publicate pe internet

UPDATE 06.02.2022, ora 13:37: „În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care 6 copii și tineri sunt tractați cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic.

Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din județul Hunedoara.

Acesta a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.


Stirea inițială: Imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi, au fost publicate pe internet. Microbuzul merge destul de încet, pe un drum puţin circulat, plin de zăpadă, dar şi de numeroase denivelări. „Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, afirmă o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

„Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără …Chiar au înnebunit cu toţii????”, a scris, pe Facebook, un bărbat care a postat un clip video cu un microbuz care trage şase sănii pe care sunt copii şi adolescenţi.

Nu se precizează unde a fost realizată filmarea, însă microbuzul este înmatriculat în Hunedoara.

Înregistrarea este făcută dintr-o maşină care se apropie pe acelaşi drum de microbuz şi-l depăşeşte.

„Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!”, se aude o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

Clipul video a strâns deja numeroase comentarii. În timp ce unii critică acţiunea, catalogând-o periculoasă, alţii nu înţeleg care este problema, fiind vorba despre o distracţie nevinovată de iarnă.

„La prima curbă, oricât de domoală este, ultimii vor ajunge prin copaci sau pe contrasens. Ca să nu spun de denivelările de pe drum care îi pot arunca pe copii de pe sanie. Inconştienţi!”, comentează un bărbat.

„Cea mai tare distracţie din copilărie, când ne trăgea tata cu maşina câte 10 sănii odată” a comentat altă persoană.

„Inconştienţi cum puteau ei să gonească aşa de tare cu 10 – 15 km/h. Legal, nu ai voie pe drumurile publice, dar să zici că „ieşeau în decor la prima curbă” e de noaptea minţii”, este un alt comentariu la postare

Recent, la Negreşti-Oaş, a avut loc un grav accident, după ce mai multe persoane care se aflau pe un colac de tubing şi erau tractate de o maşină s-au lovit de un copac. Un bărbat de 35 de ani a murit la locul accidentului, iar o tânără de 21 de ani ulterior la spital.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.