Deva: În două zile, două persoane au fost accidentate pe trecerea de pietoni

În zilele de marți și miercuri, în Deva, s-au produs două accidente în care au fost implicate două persoane, în timp ce traversau regulamentar strada pe trecerea de pietoni. În ambele cazuri, șoferii nu au acordat prioritate de trecere pietonilor ce se angajaseră în traversarea străzii.

”La data de 06.11.2019, în jurul orei 15:15, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piața Gării, din Deva, ajungând la trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, situată în fața Gării Deva, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 37 de ani, din Deva, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a femeii.

În data de 07.11.2019, în jurul orei 06:40, o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Iuliu Maniu, din Deva, din direcția Calea Zarandului spre bulevardul Decebal, când a ajuns la trecerea pietonală marcată și semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate unui pieton în vârstă de 56 de ani, din Deva, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *