În trafic se circulă cu multe permise suspendate și mult alcool la volan. Un șofer a căzut cu mașina, în șanț

În data de 12 martie 2023, în jurul orei 18:30,  poliţiştii rutieri au  înregistrat cu aparatul radar montat pe autospeciala de poliţie un autoturism care circula pe DN66A, pe raza oraşului Aninoasa, cu viteza de 92 km/h, pe un sector de drum cu limită de viteză de 50 km/h. Autoturismul respectiv, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Vulcan, a fost oprit de poliţişti, care au stabilit, în urma verificării în bazele de date, că cel aflat la volan figurează având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

La data de 12 martie 2023, în jurul orei 23:05, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru au oprit pentru control un autoturism care circula pe DN66, în localitatea Sântămăria Orlea, fiind condus de În urma verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul figurează având dreptul de a conduce  autovehicule suspendat.

 

La data 11 martie 2023, în jurul orei 02:00, poliţiştii rutieri au observat un autoturism care circula pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, din Deva,  în direcția bulevardului Decebal, având nefuncțională lumina din dreapta-față, motiv pentru care autoturismul a fost oprit.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Cârjiți, a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se că avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

 

La data 11 martie 2023, în jurul orei 09:35, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Uricani, care conducea un autoturism pe raza orașului Uricani. În urma efectuării testării alcoolscopice a bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,27 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data 11 martie 2023, în jurul orei 00:30, poliţiştii Formațiunii Rutiere Lupeni au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Lupeni, care conducea un autoturism pe  bulevardul Păcii, din municipiul Lupeni.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 10 martie 2023, în jurul orei 21:00, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza satului Sâncrai se află un autoturism în șanțul de pe marginea părţii carosabile (fără a exista victime).

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au identificat, lângă autoturismul aflat în șanț, un bărbat de 48 de ani, din Călan, care a fost condus la sediul Poliței Orașului Călan şi testat  cu aparatul  alcooltest, care a  indicat o concentraţie de 1,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *