Pe șosele se circulă cu mult alcool la bord și fără permise. Este și cazul unui minor care a distrus un spațiu de joacă

În data de 19 iunie 2022, în jurul orei 23:15, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism a pătruns într-un parc de pe bulevardul Dacia, din Hunedoara, unde a  lovit un leagăn și un tobogan.

Poliţiştii  care s-a deplasat la fața locului, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Hunedoara, a condus un autoturismul respectiv de pe strada Poștei, până în parcul de pe bulevardul Dacia, deşi nu poseda permis de conducere.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

 

La data de 19 iunie 2022, în jurul orei 12:15, poliţiştii au oprit în trafic,  pe strada Pricazului, din Orăştie, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Orăştie.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcoolscop, care a indicat o valoare  de 1,17 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data 19 iunie 2022, în jurul orei 02:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe Calea Zarandului, din Deva, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Brănișca.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,69 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 18 iunie 2022, în jurul orei 17:15, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Baru au observat un autoturism care se deplasa din direcția DN 66, către satul Ponor. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcție, conducătorul autoturismului respectiv accelerând în direcția satului Ponor. După o urmărire de aproximativ doi kilometri, autoturismul în cauză a efectuat viraj către stânga, pe un drum secundar neasfaltat, iar după aproximativ alți doi kilometri rulaţi pe drumul neasfaltat, s-a oprit.

Cu privire la conducătorul autoturismului, un tânăr de 25 de ani, din comuna Pui, poliţiştii au stabilit că nu deține permis de conducere.

 

La data de 18 iunie  2022, în jurul orei ora 08:55, polițiștii au oprit un moped care se deplasa pe strada Piața Unirii, din orașul Hațeg.

Cu privire la conducătorul mopedului, un bărbat în vârstă  de 45 de ani, din orașul Hațeg, poliţiştii au constatat faptul că nu deține permis de conducere.

 

La data de 19 iunie 2022, în jurul orei 00:35, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Uricani, care  conducea un autoturism pe raza orașului Uricani (D.N.66 A). În urma efectuării testării alcoolscopice, aparatul etilotest a indicat, în cazul bărbatului, o concentraţie de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data 18 iunie 2022, în jurul orei 03:50, poliţiştii au oprit în trafic, pe bulevardul Decebal, din Deva, autoturismul condus de un bărbat în vârstă  de 39 de ani, din comuna Ilia. În cazul bărbatului,  aparatul alcooltest a indicat un rezultat de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data 17 iunie 2022, în jurul orei 19:40, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Parângului, din Petrila, autoturismul  condus de un bărbat de 51 de ani, din Petrila. În urma efectuării testului, aparatul a indicat o valoare de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit un dosare de cercetare penală.  

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *