BREAKING NEWS. Accident rutier grav la Peștiș

În data de 16.07.2018, ora 15:55, Poliția Municipiului Hunedoara, a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 687, pe raza localității Peștișul Mare, s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii ajunși la fața locului, din primele verificări, au constatat că, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a încercat să efectueze manevra de întoarcere pe linia dublă continuă, fiind surprins de către un alt autoturism care circula din același sens, respectiv Deva – Hunedoara.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, vinovat de producerea accidentului și rănirea altor 6 persoane, respectiv câte trei pasageri aflați în autoturismele implicate. Persoanele rănite, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La locul accidentului au intervenit pompierii Detașamentului Deva cu o autospeciala mixtă, o ambulanta tip B2, SAJ cu o ambulanță B2 și autospecială de terapie intensivă.

Răniții politraumatizați, dar conștienți au primit ingrijiri medicale la locul accidentului apoi au fost transportați la UPU Deva. Doi dintre răniți au fost extrași din autoturisme de echipa de descarcerare.

Între răniți se află și o adolescentă de 15 ani care era intr-unul dintre autoturisme.

 

 

IPJ Hunedoara, SAJ Hunedoara, ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *