În zi de sărbătoare, unii șoferi hunedoreni nu s-au sfiit să urce băuți volan

La data de 08 septembrie 2022, în jurul orei 22:15, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe DJ687G, din direcția Densuș – Ștei.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Densuș, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,15 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 08 septembrie 2022, în jurul orei 18:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru au fost sesizați despre faptul că pe D.C. 63B, în localitatea Subcetate, s-a produs un eveniment rutier.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 54 de ani,  din comuna Sântămăria Orlea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Subcetate, a acroșat un autoturism parcat, după care a lovit un stâlp metalic.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 08 septembrie 2022, în jurul orei 09:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Dealului, din Petrila, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din Petrila, cu privire la care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

În cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *