Încă patru decese ale unor pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus. Una dintre persoanele decedate este din județul Hunedoara

Alte patru decese ale unor pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus au fost înregistrate sâmbătă seară, bilanţul ridicându-se la 34 de persoane.

Cazul cu numărul 31 este un bărbat de 65 ani, din judeţul Arad, internat în Spitalul Judeţean Arad, transferat în  data de 22.03.2020 în secţi, iar în data de 25.03.2020 transferat la Spitalul de Boli Infecţioase V Babeş Timişoara. Bărbatul a decedat în data de 28.03.2020.  El avea hipertensiune şi obezitate.
O altă persoană al cărei deces a fost anunţat sâmbătă seară este un bărbat de  67 de ani, din judeţul Constanţa, internat în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa din 25.03.2020. Decedat în 28.03.2020. El avea comorbiditati hipertensiune şi diabet zaharat.
O altă victimă este un bărbat, de 43 de ani, din  judeţul Suceava, pacient cu arsuri, transferat de la SJU SUCEAVA şi operat în Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie Bucureşti. El a decedat sâmbătă. În acest caz, la  Spitalul de arşi din Bucureşti a fost declanşată deja o anchetă epidemiologică în unitatea medicală. 31 de persoane au intrat în contact cu pacientul, dintre care 28 de cadre medicale, acestea fiind izolate la domiciliu.
Cea de a 34-a persoană decedată este o femeie de  61 de ani, din judeţul Hunedoara, internată în ATI la Spitalul Judeţean Deva. Ea avea boli cardiovasculare.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.