Încă un deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical

Spitalul Judeţean Sibiu anunţă decesul din cauza coronavirus al primului cadru medical din judeţ, o asistentă de pe Compartimentul Nefrologie.

”Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei şi pacienţilor pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost preţuită deopotrivă de colegi şi pacienţi şi va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean Sibiu.

Asistenta avea 50 de ani şi a fost internată pe Terapie Intensivă.

Reprezentanţii unităţii medicale trag un semnal de alarmă: ”Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înţeles că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe toţi semenii noştri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viaţa”.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *