Incendiu într-un apartament, situat la etajul doi al unui bloc din Hunedoara

Incendiu într-un apartament din Hunedoara, situat la etajul doi al unui bloc de pe strada George Enescu.

Echipele de intervenție ajunse de urgenţă la locul incendiului au evacuat patru persoane, dintre care două cu ajutorul autoscării, din apartamentul situat deasupra celui în care se dezvolta incendiul. Pompierii au luat această decizie pentru protecţia locatarilor, deoarece casa scării era inundată cu fum și nu permitea evacuarea oamenilor fără riscuri. O altă persoană s-a autoevacuat dintr-unul dintre apartamente înaintea sosirii pompierilor. Patru oameni, care au suferit atacuri de panică, au fost monitorizaţi de cele două echipaje de prim ajutor și echipa cu medic a SAJ prezente la locul intervenţiei. Nimeni nu a necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Pompierii au reușit izolarea arderii în camera în care s-a iniţiat şi au lichidat incendiul în aproximativ o jumătate de oră. În continuare pompierii verifică apartamentul în care s-a dezvoltat incendiul pentru stabilirea cauzei probabile de producere a arderii.

În operaţiunile de stingere a incendiului au fost implicate echipaje ale Detaşamentului Hunedoara cu două autospeciale de stingere, o autoscară, o ambulanţă SMURD tip B2 şi 2 echipaje ale SAJ Hunedoara.

 

ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *