Incendiu la Preparația Coroiești

Un puternic incendiu a izbucnit la Preparația Coroiești, parte a Complexului Energetic Hunedoara (CEH). Flăcările se manifestă la o înălțime de peste 15 metri.

Instalațiile electrice din zona silozurilor au fost cuprinse de flăcări. A fost nevoie de intervenția pompierilor miliari pentru a lichida incendiul. În zonă sunt 18 silozuri (construcții de mari dimensiuni dotate cu instalații speciale de uscare, de transport care servesc la depozitarea și păstrarea pe termen lung a unor cantități mari de produse –n.r.) cu o capacitate de 500 de tone fiecare.

Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului.

”Incendiu la un depozit de cărbune al preparației Coroiești din Vulcan. Intervine Detașamentul Petroșani și Garda de intervenție Lupeni cu 3 autospeciale cu capacitate mare și medie. Ca o măsură de siguranță, a fost deplasat în zonă un echipaj de prim ajutor deși nu au fost raportate victime. Pompierii au reușit să evite propagarea arderii la carbunele depozitat în buncare. Echipele de intervenție au atacat incendiul, ce se manifesta la cablurile exterioare de curent, din 2 direcţii. Incendiul a fost limitat de actiunea celor 19 pompieri implicați în operațiune”, a informat reprezentantul ISU Hunedoara.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *