Încep lucrările la sala de sport din Călan

Administrația locală de la Călan anunță începerea lucrurilor la obiectivul de investiții „Construire Sală de sport cu tribună 180 locuri, Str. Furnalistului, nr. F.N., oraş Călan, judeţul Hunedoara”. Finanțarea acestei săli de sport este asigurată de Compania Națională de Investiți iar valoarea lucrării este de 6.192.909,03 lei. Lucrările sunt programate să înceapă în data de 06 februarie iar durata de execuței este de zece luni și jumătate.

„Compania Națională de Investiții, având în vedere obţinerea Autorizaţiei de construire nr. 36/06.10.2022, precum şi aprobarea proiectului tehnic, a dispus începerea lucrărilor de execuţie pentru obiectivul de investiţii „Construire Sală de sport cu tribună 180 locuri, Str. Furnalistului, nr. F.N., oraş Călan, judeţul Hunedoara” începând cu data de 06.02.2023. Durata de execuție este de 10,5 luni, valoarea lucrărilor fiind de 6.192.909,03 lei. INVESTITOR: CNI; ANTREPRENOR: CONCAS S.A. Buzău; PROIECTANT: BB&ASOCIATII DESIGN S.R.L. Bucureşti; FINANŢATOR: CNI; DIRIGINTE: FRANGOMY SOLUTION S.R.L. Popeşti Leordeni”, informează Primăria Orașului Călan.

Sala Orășenească de Sport Călan va avea 180 de locuri în tribune, fiind un proiect standard al Companiei Naționale de Investiții. Dimensiunile maxime ale terenului vor fi de 44.8mX33.4m, cu suprafață de gardă aferentă, iar regimul de înălțime va fi parter + etaj. Suprafața construită va fi de 1445 mp., iar cea desfășurată de 1750 mp.

La parter vor exista zona de primire – foyer + scara acces etaj, cabinetul medical pentru prim ajutor, depozite, vestiare, grupuri sanitare, oficiu întreținere, holuri și spații tehnice. La etaj se vor situa tribunele, grupurile sanitare și spații tehnice.

 

Monika BACIU

Foto: facebook Primăria Orașului Călan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.