Încep taberele pentru bicicliști

Stațiunea montană Straja va găzdui o serie de tabere tematice destinate copiilor și nu numai. În perioada imediat următoare, în stațiunea montană vor debuta taberele pentru bicicliști.

Pentru nivelul începător / mediu, perioadele disponibile sunt 4 – 9 Iulie 2021, 1 – 6 August 2021, 15 – 20 August, 22 – 27 August și 29 August – 3 Septembrie. Există și un modul pentru avansați care va avea loc în perioada 11-16 iulie.

Tabăra se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani, iar prețul este de 1690 de lei, preț care include cazare și masă.

”Ne propunem ca în zilele de tabară, copiii să înlocuiască telefonul sau tableta cu bicicleta. Uităm de oraș și ne întoarcem în natură. Peisaje de vis și trasee special concepute pentru MTB, acestea ne sunt ACASĂ în cele șase zile pe care le petrecem împreună”, arată cei de la Straja Extreme Park, cei care organizează taberele pentru biciclete.

Copiii vor învăța care este poziția corectă de a sta pe bicicletă, cum se face coborârea în siguranță a unui drum prin pădure, cum și unde se pune frâna, dar și multe alte lucruri.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *