Inconștiență la volan! Dosare penale pentru infracțiuni în trafic

La data de 25 septembrie 2022, în jurul orei 23:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hațeg au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 18 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ 668, în localitatea Bățălar, fără a deține permis de conducere. În autoturism se afla, ca şi pasager,  un tânăr în vârstă de 21 de ani, din orașul Călan, care a încredințat autoturismul respectiv pentru a fi condus de tânărul de 18 ani, deşi acesta nu deținea permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

 

La data de 25 septembrie 2022, în jurul orei 22:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Mureșului, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din judeţul Constanța.

În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat  o concentrație de 0,76 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 25 septembrie 2022, în jurul orei 12:50, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza municipiul Petroșani, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din oraşul Petrila. Acesta a fost testat cu aparatul drug-test, care a indicat un rezultat pozitiv, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanțelor psihoactive.

 

În data de 24 septembrie 2022, în jurul orei 19:30, poliţiştii Biroului Ordine Publică Vulcan au observat în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Crividia, din Vulcan şi care a acroşat un gard. După legitimarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din  municipiul Vulcan, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele prezentate, polițiștii hunedoreni au întocmit dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *