INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT: PSD recunoaște public că a pierdut deja alegerile în județul Hunedoara

Laurențiu Nistor recunoaște public eșecul PSD Hunedoara din ultimul mandat, 2016-2020, și intră în cursa electorală de unul singur. Un orgoliu distructiv pentru organizația pe care o conduce îl face pe liderul PSD Hunedoara să copieze eșecul național al fostului său idol Liviu Dragnea. Dacă Dragnea a trântit PSD de la 40 de procente la puțin peste 20, vom vedea, în 28 septembrie 2020, dacă arogantul lider de Hunedoara al PSD, Nistor, va bate recordul „acum mai retrasului la răcoare” său șef.

Pentru cei care au îndoieli despre prima afirmație a acestui editorial, anume că „Laurențiu Nistor recunoaște eșecul PSD Hunedoara din ultimul mandat, 2016-2020”, avem o invitație simplă: citiți lista de candidați la Consiliul Județean Hunedoara, stabilită sub bocancul atotacoperitor al lui Nistor și depusă deja oficial. Unde e Mircea Flaviu Bobora, actualul conducător al CJ Hunedoara? Unde e Daniel Andronache, actual vicepreședinte al CJ Hunedoara? Unde e Sorin Vasilescu, actual vicepreședinte al CJ Hunedoara? Niciunul dintre pesediștii care au condus Consiliul Județean Hunedoara în mandatul ce se încheie, 2016-2020, nu a mai fost pus pe lista de candidați, în ciuda faptului că toți sunt lideri cu greutate în PSD Hunedoara și personaje cu notorietate. Laurențiu Nistor s-a lepădat de ei (nimic nou!), recunoscând, astfel, eșecul total al guvernării locale a PSD în ultimii patru ani.

De data asta, Laurențiu Nistor și-a „tras” o listă de candidați la CJ Hunedoara plină de „ghiocei” – comparația naturală vine din poziția pe care o adoptă permanent personajele în fața prea-pictatului pe biserici șef pesedist. Vă dați seama unde a ajuns PSD Hunedoara, sub croșeta „bunicuței” Nistor, dacă vârf de lance pe lista pesedistă la CJ a ajuns gălăgiosul activist Ion Bădin, de la Hunedoara, urmat de Ioan Rus și Eufimia-Grațiela Achim? Știm, apare și un Resmeriță pe locul 2 în listă, dar acela e doar de formă, pentru că Parlamentul e mult mai cald și mai sigur. Bineînțeles, nici pe Nistor nu-l interesează Consilul Județean, cum nu l-a interesat nici acum patru ani: doar se chinuie, repetat, să demonstreze că partidul e EL și numai EL.

Acum, poate s-a înțeles mai bine de ce spunem că Laurențiu Nistor recunoaște public eșecul PSD Hunedoara din ultimul mandat, 2016-2020, și intră în cursa electorală de unul singur.

Din punctul nostru de vedere, făcând un rău greu de reparat PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor face, involuntar, un mare bine județului Hunedoara, scăpându-l de monopolul pesedist care i-a ținut cetățenii, trei decenii, în postura de asistați social ai României și locuitori de ghetou ai Europei.

Iată cum Dumnezeu are un superb simț al umorului, chiar și față de unii dintre cei pictați pe zidurile bisericilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.