Informare ședință Colegiul Prefectural

Prefectul Călin Petru Marian a convocat astăzi Colegiul Prefectural al județului Hunedoara.

Principalele teme ale ședinței, la care a participat și subprefectul Lorincz Szell, au fost referitoare la protecția mediului și la activitatea I.S.U. Hunedoara pe timpul stării de alertă.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a solicitat tuturor instituțiilor publice să acorde o atenție mărită respectării legilor protecției mediului.

Potrivit ordinii de zi a ședinței, directorul executiv al Agenției pentru Protecția Mediului, Georgeta Barabaș, a prezentat o informare privind activitatea desfășurată de A.P.M. în anul 2020 și măsurile propuse și aplicate pentru îmbunătățirea activității în anul 2021.

În cadrul întâlnirii, Dorel – Ovidiu Bretean, Comisar șef al Comisariatului Județean Hunedoara al Gărzii Naționale de Mediu, a oferit informații despre colectarea selectivă a deșeurilor în instituțiile publice din județul Hunedoara.

Ședința a continuat cu informarea despre activitățile desfășurate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea infecției cu SARS – CoV -2, prezentată de mr. Alin Nasta.

Prefectul Călin Petru Marian le-a mulțumit public instituțiilor județene care, cu o colaborare foarte bună, sub coordonarea Instituției Prefectului, au acționat pentru aplicarea măsurilor luate în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de „COVID – 19”.

 

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.