Întâlnire cu peripeții. Cine era, de fapt, de cealaltă parte a ușii


Deva. Identificat şi reţinut de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal

 

În data de 11 februarie 2022, în jurul orei 06:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă  de 32 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, a contactat o tânără pe o platformă online, cu care urma să se întâlnească la o adresă din municipiul Deva.

Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunțul  publicat (fiind, de fapt, un tânăr) şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis ușa cu cheia și i-a solicitat o sumă de bani „pentru deranjul creat”. Întrucât bărbatul  nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feței și deposedat de  portofel.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de  tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma cercetărilor, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunilor reclamate.

Acesta este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Satu Mare, faţă de care poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de  ore.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.