Întâlnire cu reprezentanți ai Geoparcului UNESCO din Țara Hațegului

Prefectul județului, Călin Petru Marian, s-a întâlnit în această dimineață cu reprezentanții „Geoparcului Internațional UNESCO Țara Hațegului”, prof. dr. Alexandru Andrășanu, de la Universitatea București, directorul parcului și Dan Horațiu Popa, coordonator – relația cu comunitățile.

Discuțiile au constat, în principal, pe prezentarea unei informări generale  privind programul acțiunilor oficiale care vor avea loc pe parcursul acestui an pentru revalidarea statutului UNESCO al Geoparcului aflat pe teritoriul județului Hunedoara.

Prefectul Călin Petru Marian i-a asigurat pe reprezentanții Geoparcului de toată susținerea Instituției Prefectului și consideră că această zonă turistică și științifică, sub egida UNESCO, în județul Hunedoara este deosebit de importantă atât pentru Țara Hațegului cât și pentru toți hunedorenii, iar implicarea autorităților locale și județene  în buna funcționare este utilă și necesară pentru turism sau pentru promovarea imaginii județului Hunedoara în țară și peste hotare.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *