Întâlnire emoționantă la Universitatea din Petroșani.

Finalul acestei săptămâni va fi unul încărcat de emoții la Universitatea din Petroșani.  La baza sportivă a instituției de învățământ superior din Valea Jiului va avea loc cea de-a treia întâlnire a generației de aur a echipei de rugby. Sportul cu balonul oval este emblematic pentru Universitatea din Petroșani.

“Avem plăcerea ca să continuăm o tradiție începută acum doi ani de a ne reuni la Petroșani pentru a depăna amintiri, venind aici, toți absovenții noștri care au practicat acest frumos sport și care a adus atâtea bucurii universității noastre. Această întâlnire a generației Floare de Colț, la a treia ediție și a doua ediție a memorialului Aurel Suciu va avea loc la 1 septembrie, la ora 10:00 la stadionul Știința a Universității noastre. Vin aproape 100 din foștii absovenți și foștii rugby-iști. Din păcate, nu reușește să vină primul antrenor al echipei, domnul profesor Ureche, care este în Statele Unite ale Americii”,  a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

Echipa de rugby a Universității din Petroșani a cunoscut de-a lungul anilor atât succesul, cât și declinul. Echipa de rugby a câștigat Cupa României în anul 1983. Reprezentanții instituției de învățământ superior din Valea Jiului au în vedere și reînființarea echipei de handbal și volei feminin.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *