Intervenție dificilă a pompierilor, în această dimineață. Aproape trei ore s-au luptat echipele ISU să salveze casa aflată în apropierea focarului

Aproape trei ore, pompierii deveni s-au luptat să oprească extinderea unui incendiu ce a izbucnit într-o gospodărie de pe raza comunei Certeju de Sus. Intervenția a fost extrem de dificilă din cauza celor două clădiri construite din lemn ce se aflau la doar câțiva metri de flăcările ce au cuprins o anexă și un atelier, în care se aflau și două butelii de aragaz pline. Din fericire, nu au existat victime.

„Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, în această dimineață, timp de aproape 3 ore, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la anexa și la atelierul din curtea unei gospodării din Toplița Mureșului, comuna Certeju de Sus.
Intervenția, realizată cu 2 autospeciale de stingere și una de primă intervenție și comandă, a fost dificilă pentru că cele 2 construcții erau din lemn, iar în interiorul atelierului se aflau 2 butelii de aragaz, pline.

Încă de la începutul misiunii, în jurul orei 04.30, pompierii au reușit să localizeze incendiul și au împiedicat extinderea flăcărilor la casa de locuit, construită, de asemenea, din lemn și aflată la doar 3 metri de focar.

Au ars anexa și atelierul, pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați, iar flăcările au afectat și o parte a pivniței.
Proprietarii, 2 persoane în vârstă, au ieșit din casă și nu au avut nevoie de asistență medicală.
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un acumulator”, informează ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *