Învățătoarea anului este din județul Hunedoara

Învățătoarea anului este din județul Hunedoara. Mai exact, învățătoarea anului este de la Școala Gimnazială Nr. 7 din Petroșani. Aceasta a fost aleasă din peste 10.000 de dascăli care au fost propuși de părinții elevilor.

Mirela Retegan și Fundația Zurli va ajunge în Valea Jiului. De altfel, descrierea făcută de părinți a decis, și de această dată, cine este cel mai bun dascăl.

„Adriana Mihaela Oanță, de la Școala Gomnazială nr 7, Petroșani este Învățătoarea Anului 2022. Din 10.000 de noi propuneri pentru acest titlu, anul acesta mergem la Petroșani! 10.000 de propuneri frumoase, de la părinți emoționați si recunoscători pentru tot ceea ce fac învățătorii la clasă.

Anul acesta am ales implicarea unui cadru didactic în integrarea copiilor speciali într-o clasă. Ne-a plăcut și ne-a emoționat descrierea făcută de una din mămicile care au propus-o pe dna învățătoare Oanță. Ne bucurăm să vedem că sunt oameni care cred în ceea ce fac și fac bine. Felicitări tuturor! La finalul celei de-a 6 a ediții, trecând prin 10.000 de propuneri, avem convingerea că în România există mulți învățători, educatori implicați, geniali și pasionați de meseria lor”, a scris Mirela Retegan.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.