Invitație la Outrun the Lift

Sămbătă are loc una dintre cele mai așteptate competiții din Masivul Parâng. Este vorba despre „Outrun the Lift” care ajunge la ediția a VII-a.

Ca de fiecare dată administrația locală de la Petroșani sprijină financiar această competiție care atrage sportivi din toată țara la linia de start.

„Alergatul este un sport deosebit, care implică disciplină, tenacitate și ingeniozitate, iar cei care îl practică merită întreaga noastră considerație. Anul acesta în data de 14.10.2023, în Munții Parâng, va avea loc cea de-a VII-a ediție „Outrun the Lift” a evenimentului de alergare montană de tip “vertical”, o întrecere inedită, om contra telescaun, pe un traseu deosebit cu distanța de 2,5 km, în care se urcă 615 metri diferență de nivel (de la cota 1070 la cota 1685). „Outrun The Lift” este un concurs organizat cu scopul promovării unui stil de viață sănătos și creșterii numărului de practicanți ai alergării in natură, în special a alergării montane”,arată administrația locală de la Petroșani.

Consilierii locali au alocat suma de 5000 de lei în vederea premierii sportivilor care vor lua parte la eveniment.

„Pentru a încuraja participarea unui număr cât mai mare de sportivi din municipiul nostru și din întreaga țară și pentru a promova un stii de viață sănătos propun sprijinirea organizării acestui eveniment sportiv și alocarea din bugetul local a sumei de 5000 lei”, arată proiectul de hotărâre aprobat de către consilierii locali de la Petroșani.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *