Invitație pentru mineri la cel mai mare parc eolian din Europa

Minerii din Valea Jiului sunt invitați să vadă cel mai mare parc eolian din țară. Deplasarea este gratuită și va avea loc în data de 12 septembrie.

RWEA lansează invitația la cea de-a treia ediţie a evenimentului WIND OPEN DAY – Ziua porţilor deschise la parcurile eoliene, ce va avea loc în cel mai mare parc eolian onshore din Europa, CEZ (Fântânele- Cogealac), pe data de 12 Septembrie 2019.

“Ediţia de anul acesta este dedicata Centrului de Formare Profesională pentru Energie Regenerabilă şi Distribuţie de Electricitate – un program de reconversie profesionala pentru mineri, proiect elaborat de RWEA cu sprijinul Ministerului Energiei, UPET, Renewable Schools of Skills si CEZ. Astfel invităm persoanele ce desfășoară activități în minerit să ia parte acest eveniment unde vor avea ocazia să viziteze parcul eolian și să se informeze direct despre programul inițiat de RWEA de reconversie profesională în cadrul unei atmosfere relaxante de picnic”, arată RWEA.

Deplasarea este gratuită și vor fi puse la dispoziție autocare de către asociație. De asemenea, la parcul eolian se va asigura masa de prânz.

“Plecarea va avea loc din Petroșani din parcarea hotelului Petroșani imediat după miezul noptii, la ora 00,30 în data de 12 septembrie. Întoarcerea se va face cu plecare din Cogealac în 12 septembrie ora 18,00 și retur în Petroșani pe 13 septembrie ora 05,00”, mai arată organizatorul.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *