Ioan Vlad, noul primar din Sălașu de Sus: ”Înseamnă că oamenii mă vreau la primărie”

Ioan Vlad (PSD) este noul primar al comunei Sălașu de Sus. Ne-a declarat, la cald, că își dorește să continue proiectele fostului primar Marica, precum și pe cele începute de el din momentul preluării ștafetei de primar interimar. Mai jos redăm, fidel, declarația pe care Ioan Vlad a acordat-o site-ului Replica – INFO HD:

”Sunt bucuros, după o campanie de două săptămâni, cu colegii alături, deci vă dați seama, încărcătură maximă și s-o ajuns să deie și rezultate și roade, împreună cu echipa și domnul deputat și senator care or fost alături de mine și m-or ajutat. Înseamnă că oamenii mă vreau la primărie, să pot să fac ceva pentru ei, să continui ce o făcut domnul Marica, proiectele care sunt în derulare și alte proiecte noi care le am depuse eu de la 1 ianuarie, de când am rămas viceprimar și primar interimar”, a precizat noul primar al comunei Sălașu de Sus.

În comuna Sălașu de Sus, PSD a câștigat cu 857 de voturi, în vreme ce PNL a obținut 596, iar ALDE 102. Astfel, PSD a obținut 55%, PNL 37%, iar ALDE 6 procente.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *