Ați văzut-o? O minoră de 13 ani este dată dispărută

Update 08.09.2022: În urma activităţilor investigative derulate de poliţişti în contextul plecării voluntare, la data de 06 septembrie a.c., a unei minore în vârstă de 13 ani, din Deva,  (a se vedea buletinul de presă din data de 07 septembrie 2022), la data de 07 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, minora a fost depistată de către poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva, pe raza municipiului Deva.

Minora  declarat a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu un alt minor și nu au fost victimele vreunei infracțiuni.


Știrea inițială: La data de 06 septembrie 2022, în jurul orei 21:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din municipiul Deva cu privire la faptul că fiica sa, BOLTAȘU BIANCA – ALEXANDRA (foto) în vârstă de 13 ani, din Deva, în data de 06 septembrie 2022, în jurul orei 19:50, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

La momentul plecării voluntare, minora purta o bluză de culoare verde, pantaloni tip jeans, de culoare neagră, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare bej.

Minora prezintă următoarele semnalmente: 1,65 m înălțime, circa 57 kg., ochi căprui, păr șaten, lung.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *